light-dark-switchbtn
Preduzeće QUANTUM - AutoMARKET je na proteklom sajmu Automechanika 2008 u Frankfurtu učestvovalo kao izlagač, u okviru samostalnog izložbenog prostora.
QUANTUM - AutoMARKET na sajmu automobilske industrije u Frankfurtu
QUANTUM - AutoMARKET na sajmu automobilske industrije u Frankfurtu

Preduzeće QUANTUM - AutoMARKET je na proteklom sajmu Automechanika 2008 u Frankfurtu učestvovalo kao izlagač, u okviru samostalnog izložbenog prostora.

Automehanika je vodeći sajam specijalizovan za oblast automobilske industrije, koji je i ove godine celokupnom organizacijom potvrdio epitet najpoznatijeg i najboljeg sajma u Evropi i svetu, kako tematski tako i vizuelno.

Izdvajajući sve veću potrebu za automatizacijom i modernizovanjem svih segmenata poslovanja u autoindustriji, Automehanika je pripremila posebnu halu za IT izlagače, među kojima se predstavio i QUANTUM - AutoMARKET.

Osnovni cilj nam je bio prezentacija naših softverskih rešenja evropskom i svetskom tržištu, svim subjektima koji deluju u automobilskoj industriji, dilerima i veleprodajama autodelova, kao i kompanijama koje se bave razvojem softvera za autoindustriju.

Tokom sajamskog nastupa predstavili smo sledeće proizvode:

Odyssey - alat za izradu baza podataka za autodelove (potpuno kompatibilan sa TecDoc Export formatom)
AutoKAT - elektronski katalog autodelova
Dositej - aplikacija za izradu štampanih kataloga
Vavilon Online - program za lokalizaciju naših aplikacija
E-cenovnik - specijalizovano softversko rešenje za osiguravajuća društva
Webshop - za veleprodaju/maloprodaju autodelova.

Na štandu našeg preduzeća održali smo brojne prezentacije na kojima smo prikazali funkcionisanje celokupnog sistema naših softverskih rešenja. Zainteresovanost i reakcije klijenata iz Evrope i sveta za naše proizvode pokazale su nam da smo na pravom putu, da su ideje koje razvijamo i pretvaramo u proizvode pravo rešenje i budućnost modernog poslovanja u autoindustriji.

Naročito pozitivne reakcije posetilaca izazvale su mogućnosti integracije našeg softvera sa njihovim postojećim poslovnim sistemom, kao i mogućnosti lokalizacije interfejsa i izraza u bazi na njihovo jezičko područje.

Uspostavili smo kontakte i prve dogovore sa poznatim veleprodajama zainteresovanim za implementaciju našeg softverskog sistema, kao i sa softverskim kompanijama iz različitih oblasti autoindustrije. Posetili su nas i naši saradnici i poslovni partneri iz Srbije.

Posetiocima je uručivan reklamni materijal sa primerkom elektronskog kataloga AutoKAT, čijom instalacijom se mogu videti sve opcije i mogućnosti korišćenja ovakvog načina prikaza prodajnog asortimana.

Posetili smo štandove naših strateških partnera, kompanija TecDoc i TecCom, i održali sastanke na kojima smo razgovarali o dosadašnjoj uspešnoj saradnji i izradili planove za njen dalji razvoj.

Poseban deo sajamske promocije činila je prezentacija elektronskog kataloga VelasKAT, održana u saradnji sa preduzećem Velas, poznatim hrvatskim uvoznikom i distributerom originalnih i aftermarket rezervnih delova za evropska, japanska i korejska vozila, za koga je izrađen pomenuti katalog.

O funkcionalnostima i opcijama VelasKAT-a, u kome je predstavljen celokupni prodajni asortiman Velasa, govorili su gospoda Goran Zarić, vlasnik, i Dragan Kešelj, direktor QUANTUM - AutoMARKET-a.

Tim Velasa predstavio je svoj novi projekat Velas Slovenija - savremeni poslovni prostor u Sloveniji, izrađen za potrebe kupaca iz Slovenije i srednje Evrope.

Ovom prillikom zahvaljujemo se svima koji su posetili naš izložbeni prostor, našim postojećim i budućim poslovnim partnerima, svima koji su doprineli uspehu ove za nas veoma značajne manifestacije.

Podelite vest
Consent Preferences