light-dark-switchbtn

Partnerstvo između dve kompanije može doneti mnoštvo mogućnosti, posebno kada su strane koje su uključene usmrene na očuvanju te veze. Kako smo postali TecDoc partner pre skoro 20 godina, udružili smo naše resurse i stručnost, olakšavajući postizanje naših ciljeva u uvođenju novih tehnologija na scenu aftermarket auto-delova u Srbiji i regionu.

novosti

Pogledajte nova obaveštenja i vesti

Pored e-commerce rešenja i TecDoc proizvoda, u ponudi QUANTUM-AutoMARKETa se nalaze usluge obrade i uslužnog upravljanja podacima, kao i konsultantske usluge.

Od 1. jula 2020. TecDoc Web katalog 3.0 će biti dostupan svim našim korisnicima iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Albanije.

QUANTUM-AutoMARKET je otvorio novo tržište saradnjom sa firmom iz Norveške.

Od decembra 2019. QUANTUM-AutoMARKET je postao deo “Cloud Solution Provider – CSP” programa.

Kompletan operativni tim QUANTUM-AutoMARKET-a je prošao kroz proces Majkrosoft sertifikacije.

Ove jeseni ćemo Vam predstaviti naš novi i moderniji, kompletno redizajnirani maloprodajni vebšop.

Od maja 2019. podaci o proizvodima u TecDoc bazi podataka našeg vebšop sistema će se ažurirati svakog meseca, umesto na svaka tri meseca.

Od decembra 2018, QUANTUM-AutoMARKET je Gold Partner kompanije Microsoft

Preseljenjem u nove prostorije, QUANTUM-AutoMARKET je modernizovao alate rada i tehnologije kojima se služi.

QUANTUM-AutoMARKET je postao zvanični zastupnik nemačke firme TecAlliance u 5 zemalja: Albaniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji i Srbiji.

Renomirana švajcarska kompanija Emil Frey Grupa- novi korisnik naših proizvoda i usluga

Zadovoljstvo nam je da objavimo vest da smo uspostavili poslovnu saradnju sa kompanijom Matrix i time proširili poslovanje QUANTUM-AutoMARKET-a i na teritoriju Republike Makedonije.

Uspostavljanje saradnje sa preduzećem Auto kuća Lav, korak dalje u osvajanju tržišta Bosne i Hercegovine

Sa ponosom Vam predstavljamo našeg novog partnera Orbico grupu

Preduzeće koje konstantno ulaže u unapređenje svog poslovanja primenom novih metoda prodaje, odlučilo se da naš sistem uključi u svoj proces prodaje.

Sa ponosom Vam predstavljamo naš novi proizvod – maloprodajni Webshop

Naši proizvodi kao pokazatelj napretka i razvoja tržišta u okruženju, pronalaze put do svojih korisnika.

Novi rezultat uspešnog prezentovanja i prisustva naših proizvoda na teritoriji Bosne i Hercegovine je ostvarivanje saradnje sa preduzećem Jur Prom d.o.o. iz Ljubuškog.

Kako se naša ponuda proizvoda širi i tehnički i funkcionalno napreduje, tako se i broj zadovoljnih korisnika povećava. Ovoga puta vam sa zadovoljstvom predstavljamo našeg novog partnera iz Slovačke.

Tim QUANTUM-AutoMARKET-a intenzivno radi na razvoju nove verzije maloprodajnog webshopa, koji ćete biti u prilici uskoro da testirate. Izgled novog sistema biće fleksibilan i omogući će razvoj maštovitih ideja trgovaca, koji će na osnovu iskustva u radu sa svojim klijentima biti u mogućnosti da formiraju sistem adekvatan svom prodajnom asortimanu i tržištu na kojem posluju.

Sa zadovoljstvom Vam predstavaljamo kompaniju porodice Lazarides iz Atine koja već 12 godina uspešno posluje u svetu automobilske industrije širom Grčke.

Nakon višegodišnje saradnje, kada je upotreba TecDoc kataloga u pitanju, RV Trade i QUANTUM - AutoMARKET proširuju saradnju na jedan viši partnerski i tehnički nivo.

I ove godine je u velelepnom zdanju Frankfurtskog sajma održano okupljanje mnogobrojnih svetskih izlagača iz oblasti autoindustrije. Kako je prisustvo naše kompanije na sajmovima, pod pokroviteljstvom najvećeg organizatora sajmova u oblasti autoindustrije, frankfurtske Automechanike, kontinuirano tako popularnost i uspešnost nastupa našeg tima raste.

Sajam Automechanika Frankfurt nam i ove godine otvara svoja vrata kao izlagačima u okviru Nacionalnog štanda Republike Srbije, čiji nastup organizuje Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza SIEPA. Nacionalni štand će biti smešten u hali 6.3 na poziciji B99.

Lepezu korisnika proširili smo, na naše zadovoljstvo, ostvarivši saradnju sa osiguravajućim društvom Allianz Slovačka.

Društvo za informatiku Srbije (DIS) je i ove godine organizovalo manifestaciju pod nazivom Plaketa DIS za izvanredna dostignuća iz informatike, manifestaciju od dugogodišnjeg značaja i kredibiliteta u oblasti informacionih tehnologija u našoj zemlji.

Tokom 2011. godine ostvarili smo poslovnu saradnju sa liderom u distribuciji rezervnih autodelova u centralnoj i istočnoj Evropi, kompanijom Inter Cars.

Naš novi korisnik postalo je renomirano preduzeće iz Hrvatske, MIKRA MATIK AUTODIJELOVI, koje se bavi uvozom i distribucijom autodelova, ulja i maziva za sve vrste vozila. Preduzeće MIKRA MATIK AUTODIJELOVI u svojoj ponudi ima više od 10.000 artikala na lageru, uvek spremnih za isporuku.

Tokom svog prvog predstavljanja na ruskom tržištu učešćem na sajmu Automechanika Moskva 2011, naše preduzeće ostvarilo je nove poslovne kontakte i zabeležilo značajno interesovanje i pozitivan odziv posetilaca i učesnika, naročito ruskih i beloruskih kompanija.

Softverski sistem koji kreiramo dobio je još jednog korisnika. Na naše zadovoljstvo, kompanija Auto Krešo iz Hrvatske počinje sa korišćenjem Webshop sistema za veleprodaju autodelova, koji će dalje unaprediti i razviti njeno uspešno poslovanje.

I ove godine, može se reći već tradicionalno, predstavljamo se kao izlagači na sajmu Automechanika, ovaj put na sajmu koji će se održati u Moskvi od 24.08.2011. do 27.08.2011. godine.

Novi korisnik našeg softverskog sistema postalo je preduzeće Unitrade d.o.o. iz Ljubuškog, Bosna i Hercegovina.

AuDaCon AG je nemačka softverska kompanija, distributer servisnih podataka i informacija vezanih za automobilsku industriju, čiji softver čine sistemska rešenja za snabdevanje aftermarket tržišta kvalifikovanim tehničkim servisnim informacijama za kompletnu ponudu vozila, od putničkih automobila do teških komercijalnih vozila.

U okviru nastupa našeg partnera, preduzeća Shopgroup, na 49. Međunarodnom salonu automobila na Beogradskom sajmu, 30.03.2011. u 14 časova u Velikoj sali biće održana prezentacija softverskog sistema ShopKAT, razvijenog od strane našeg tima.

Kompanija Proton Auto iz Rumunije, postala je novi korisnik našeg softverskog sistema.

U saradnji sa preduzećem Vudim Computers urađena je integracija između našeg softverskog sistema i ERP poslovnog sistema Vudim Computers-a.

I ove godine, na sajmu Automechanika 2010 u Frankfurtu predstavili smo naše proizvode i usluge, učestvujući kao izlagači u okviru Nacionalnog štanda Republike Srbije, čiji je nastup nosio slogan "SERBIA QUALITY WORKS".

Naše preduzeće i ove godine svoje proizvode i usluge izlaže na Frankfurtskom sajmu Automechanika, ovaj put u okviru nacionalnog štanda Republike Srbjie u hali 6.3, štand B80.

U cilju promovisanja korisnika našeg softverskog sistema kreirali smo portal www.AutoDELOVI.rs, koji na jednom mestu prezentuje sve Webshop sisteme za trgovinu autodelovima naših korisnika.

Prvi korisnik našeg novog web sistema je preduzeće Tanasić trgotrans za potrebe čijeg poslovanja smo kreirali Webshop sistem za maloprodaju i veleprodaju autodelova.

Naš novi sistem prvenstveno donosi novu generaciju web rešenja, uz inovacije i unapređenja postojećih rešenja našeg softverskog sistema.

QUANTUM - AutoMARKET je potpisao ugovor o poslovnoj saradnji sa rumunskom kompanijom CONEX DISTRIBUTION, u oblasti korišćenja našeg softverskog sistema za potrebe obrade i predstavljanja njenog prodajnog asortimana.

U skladu sa stalnim radom na razvoju naše ponude i unapređenju softverskog sistema, pripremili smo novu generaciju naših proizvoda.

U izradi je Webshop za maloprodaju, projekat koji trgovcima autodelovima u maloprodaji na našem tržištu omogućava sistem za prezentovanje i prodaju proizvoda putem Interneta.

Želimo da vas obavestimo da smo kreirali novu verziju našeg web sajta koja će imati drugačiju koncepciju i orijentaciju u odnosu na prethodnu verziju.

Preduzeće QUANTUM - AutoMARKET je na proteklom sajmu Automechanika 2008 u Frankfurtu učestvovalo kao izlagač, u okviru samostalnog izložbenog prostora.

Consent Preferences