14 Jul 2014
Početak saradnje sa kompanijom AUTOTECHNA BARÁNEK, Ltd. iz Slovačke
Kako se naša ponuda proizvoda širi i tehnički i funkcionalno napreduje, tako se i broj zadovoljnih korisnika povećava. Ovoga puta vam sa zadovoljstvom predstavljamo našeg novog partnera iz Slovačke.

Kompanija AUTOTECHNA BARÁNEK, Ltd je osnovana 1990. godine u gradu Zvolenu kao prva prodavnica autodelova u privatnom vlasništvu u Slovačkoj. Njihova delatnost je distribucija rezervnih delova za putnička i komercijalna vozila, motorcikle kao i dodatne opreme za trkačke automobile.

S obzirom na činjenicu da je menadžment veliki ljubitelj reli trka, ova kompanija u svojoj ponudi ima i široku lepezu proizvoda iz oblasti auto aksesoara i kompletne opreme za reli vozače. Svojim kupcima nude i mogućnost iznajmljivanja ove vrste opreme.

Kupcima u maloprodaji su na raspolaganju, pored rezervnih delova, dodatne opreme, i ostali proizvodi koji mogu zadovoljiti potrebe i najzahtevnijih potrošača.

U kompaniji radi više od 80 zaposlenih, koji su zaduženi za funkcionisanje tri veleprodajna magacina u gradovima Zvolen, Košice i Šaľa, kao i osam maloprodajnih objekata na različitim lokacijama. U svom asortimanu poseduju artikle poznatih proizvodjača autodelova iz Italije, Engleske i Španije.

Glavni cilj ove kompanije je da svojim klijentima pruži profesionalnu, kvalitetnu i brzu uslugu, samim tim se njihov asortiman kao i prodajni sistem iz dana u dan povećava. Saradnja sa ovakvim preduzećem je privilegija i uspeh.

Naš kvalitet delimo sa uspešnima širom Evrope.

Web sajt: www.autotechna.sk