light-dark-switchbtn

Partnerstvo između dve kompanije može doneti mnoštvo mogućnosti, posebno kada su strane koje su uključene usmrene na očuvanju te veze. Kako smo postali TecDoc partner pre skoro 20 godina, udružili smo naše resurse i stručnost, olakšavajući postizanje naših ciljeva u uvođenju novih tehnologija na scenu aftermarket auto-delova u Srbiji i regionu.

novosti

Pogledajte nova obaveštenja i vesti

Pročitajte više

Pored e-commerce rešenja i TecDoc proizvoda, u ponudi QUANTUM-AutoMARKETa se nalaze usluge obrade i uslužnog upravljanja podacima, kao i konsultantske usluge.

Pročitajte više

Od 1. jula 2020. TecDoc Web katalog 3.0 će biti dostupan svim našim korisnicima iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Albanije.

Pročitajte više

QUANTUM-AutoMARKET je otvorio novo tržište saradnjom sa firmom iz Norveške.

Pročitajte više

Od decembra 2019. QUANTUM-AutoMARKET je postao deo “Cloud Solution Provider – CSP” programa.

Pročitajte više

Kompletan operativni tim QUANTUM-AutoMARKET-a je prošao kroz proces Majkrosoft sertifikacije.

Pročitajte više

Ove jeseni ćemo Vam predstaviti naš novi i moderniji, kompletno redizajnirani maloprodajni vebšop.

Pročitajte više

Od maja 2019. podaci o proizvodima u TecDoc bazi podataka našeg vebšop sistema će se ažurirati svakog meseca, umesto na svaka tri meseca.

Pročitajte više

Preseljenjem u nove prostorije, QUANTUM-AutoMARKET je modernizovao alate rada i tehnologije kojima se služi.

Pročitajte više

QUANTUM-AutoMARKET je postao zvanični zastupnik nemačke firme TecAlliance u 5 zemalja: Albaniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji i Srbiji.

Pročitajte više

Renomirana švajcarska kompanija Emil Frey Grupa- novi korisnik naših proizvoda i usluga

Pročitajte više

Zadovoljstvo nam je da objavimo vest da smo uspostavili poslovnu saradnju sa kompanijom Matrix i time proširili poslovanje QUANTUM-AutoMARKET-a i na teritoriju Republike Makedonije.

Pročitajte više

Uspostavljanje saradnje sa preduzećem Auto kuća Lav, korak dalje u osvajanju tržišta Bosne i Hercegovine

Pročitajte više

Preduzeće koje konstantno ulaže u unapređenje svog poslovanja primenom novih metoda prodaje, odlučilo se da naš sistem uključi u svoj proces prodaje.

Pročitajte više

Sa ponosom Vam predstavljamo naš novi proizvod – maloprodajni Webshop

Pročitajte više

Naši proizvodi kao pokazatelj napretka i razvoja tržišta u okruženju, pronalaze put do svojih korisnika.

Pročitajte više

Novi rezultat uspešnog prezentovanja i prisustva naših proizvoda na teritoriji Bosne i Hercegovine je ostvarivanje saradnje sa preduzećem Jur Prom d.o.o. iz Ljubuškog.

Pročitajte više

Kako se naša ponuda proizvoda širi i tehnički i funkcionalno napreduje, tako se i broj zadovoljnih korisnika povećava. Ovoga puta vam sa zadovoljstvom predstavljamo našeg novog partnera iz Slovačke.

Pročitajte više

Tim QUANTUM-AutoMARKET-a intenzivno radi na razvoju nove verzije maloprodajnog webshopa, koji ćete biti u prilici uskoro da testirate. Izgled novog sistema biće fleksibilan i omogući će razvoj maštovitih ideja trgovaca, koji će na osnovu iskustva u radu sa svojim klijentima biti u mogućnosti da formiraju sistem adekvatan svom prodajnom asortimanu i tržištu na kojem posluju.

Pročitajte više

Sa zadovoljstvom Vam predstavaljamo kompaniju porodice Lazarides iz Atine koja već 12 godina uspešno posluje u svetu automobilske industrije širom Grčke.

Pročitajte više

Nakon višegodišnje saradnje, kada je upotreba TecDoc kataloga u pitanju, RV Trade i QUANTUM - AutoMARKET proširuju saradnju na jedan viši partnerski i tehnički nivo.

Pročitajte više

I ove godine je u velelepnom zdanju Frankfurtskog sajma održano okupljanje mnogobrojnih svetskih izlagača iz oblasti autoindustrije. Kako je prisustvo naše kompanije na sajmovima, pod pokroviteljstvom najvećeg organizatora sajmova u oblasti autoindustrije, frankfurtske Automechanike, kontinuirano tako popularnost i uspešnost nastupa našeg tima raste.

Pročitajte više

Sajam Automechanika Frankfurt nam i ove godine otvara svoja vrata kao izlagačima u okviru Nacionalnog štanda Republike Srbije, čiji nastup organizuje Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza SIEPA. Nacionalni štand će biti smešten u hali 6.3 na poziciji B99.

Pročitajte više

Lepezu korisnika proširili smo, na naše zadovoljstvo, ostvarivši saradnju sa osiguravajućim društvom Allianz Slovačka.

Pročitajte više

Društvo za informatiku Srbije (DIS) je i ove godine organizovalo manifestaciju pod nazivom Plaketa DIS za izvanredna dostignuća iz informatike, manifestaciju od dugogodišnjeg značaja i kredibiliteta u oblasti informacionih tehnologija u našoj zemlji.

Pročitajte više

Tokom 2011. godine ostvarili smo poslovnu saradnju sa liderom u distribuciji rezervnih autodelova u centralnoj i istočnoj Evropi, kompanijom Inter Cars.

Pročitajte više

Naš novi korisnik postalo je renomirano preduzeće iz Hrvatske, MIKRA MATIK AUTODIJELOVI, koje se bavi uvozom i distribucijom autodelova, ulja i maziva za sve vrste vozila. Preduzeće MIKRA MATIK AUTODIJELOVI u svojoj ponudi ima više od 10.000 artikala na lageru, uvek spremnih za isporuku.

Pročitajte više

Tokom svog prvog predstavljanja na ruskom tržištu učešćem na sajmu Automechanika Moskva 2011, naše preduzeće ostvarilo je nove poslovne kontakte i zabeležilo značajno interesovanje i pozitivan odziv posetilaca i učesnika, naročito ruskih i beloruskih kompanija.

Pročitajte više

Softverski sistem koji kreiramo dobio je još jednog korisnika. Na naše zadovoljstvo, kompanija Auto Krešo iz Hrvatske počinje sa korišćenjem Webshop sistema za veleprodaju autodelova, koji će dalje unaprediti i razviti njeno uspešno poslovanje.

Pročitajte više

I ove godine, može se reći već tradicionalno, predstavljamo se kao izlagači na sajmu Automechanika, ovaj put na sajmu koji će se održati u Moskvi od 24.08.2011. do 27.08.2011. godine.

Pročitajte više

Novi korisnik našeg softverskog sistema postalo je preduzeće Unitrade d.o.o. iz Ljubuškog, Bosna i Hercegovina.

Pročitajte više

AuDaCon AG je nemačka softverska kompanija, distributer servisnih podataka i informacija vezanih za automobilsku industriju, čiji softver čine sistemska rešenja za snabdevanje aftermarket tržišta kvalifikovanim tehničkim servisnim informacijama za kompletnu ponudu vozila, od putničkih automobila do teških komercijalnih vozila.

Pročitajte više

U okviru nastupa našeg partnera, preduzeća Shopgroup, na 49. Međunarodnom salonu automobila na Beogradskom sajmu, 30.03.2011. u 14 časova u Velikoj sali biće održana prezentacija softverskog sistema ShopKAT, razvijenog od strane našeg tima.

Pročitajte više

Kompanija Proton Auto iz Rumunije, postala je novi korisnik našeg softverskog sistema.

Pročitajte više

U saradnji sa preduzećem Vudim Computers urađena je integracija između našeg softverskog sistema i ERP poslovnog sistema Vudim Computers-a.

Pročitajte više

I ove godine, na sajmu Automechanika 2010 u Frankfurtu predstavili smo naše proizvode i usluge, učestvujući kao izlagači u okviru Nacionalnog štanda Republike Srbije, čiji je nastup nosio slogan "SERBIA QUALITY WORKS".

Pročitajte više

Naše preduzeće i ove godine svoje proizvode i usluge izlaže na Frankfurtskom sajmu Automechanika, ovaj put u okviru nacionalnog štanda Republike Srbjie u hali 6.3, štand B80.

Pročitajte više

U cilju promovisanja korisnika našeg softverskog sistema kreirali smo portal www.AutoDELOVI.rs, koji na jednom mestu prezentuje sve Webshop sisteme za trgovinu autodelovima naših korisnika.

Pročitajte više

Prvi korisnik našeg novog web sistema je preduzeće Tanasić trgotrans za potrebe čijeg poslovanja smo kreirali Webshop sistem za maloprodaju i veleprodaju autodelova.

Pročitajte više

Naš novi sistem prvenstveno donosi novu generaciju web rešenja, uz inovacije i unapređenja postojećih rešenja našeg softverskog sistema.

Pročitajte više

QUANTUM - AutoMARKET je potpisao ugovor o poslovnoj saradnji sa rumunskom kompanijom CONEX DISTRIBUTION, u oblasti korišćenja našeg softverskog sistema za potrebe obrade i predstavljanja njenog prodajnog asortimana.

Pročitajte više

U skladu sa stalnim radom na razvoju naše ponude i unapređenju softverskog sistema, pripremili smo novu generaciju naših proizvoda.

Pročitajte više

U izradi je Webshop za maloprodaju, projekat koji trgovcima autodelovima u maloprodaji na našem tržištu omogućava sistem za prezentovanje i prodaju proizvoda putem Interneta.

Pročitajte više

Želimo da vas obavestimo da smo kreirali novu verziju našeg web sajta koja će imati drugačiju koncepciju i orijentaciju u odnosu na prethodnu verziju.

Pročitajte više

Preduzeće QUANTUM - AutoMARKET je na proteklom sajmu Automechanika 2008 u Frankfurtu učestvovalo kao izlagač, u okviru samostalnog izložbenog prostora.